Dakgoot reinigen bij Schoonmaakspecialist Friesland 

Dakgoot reinigenBent u op zoek naar een professional die u dakgoot kan reinigen? Dan bent u bij de Schoonmaakspecialist Friesland aan het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in glasbewassing bij zowel particulieren als bedrijven in de regio Friesland. Bij Schoonmaakspecialist Friesland heeft u altijd dezelfde glazenwasser en één aanspreekpunt. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen. Naast glasbewassing bieden wij u nog veel meer diensten aan. 

Naast glasbewassing doen wij bij Schoonmaakspecialist Friesland ook jaarlijkse schoonmaak van woningen en bedrijven, hogedruk reiniging, zonnepanelen reinigen, telescopische bewassing, gevelreiniging, glas in lood bewassing, kozijnen en dakgoten in de was zetten, dakgoten reiniging en loodsen. Dus niet alleen als u uw dakgoot wil laten reinigen kunt u bij ons terecht, maar ook als u uw dakgoot in de was wilt laten zetten. Bij Schoonmaakspecialist gaan wij altijd voor 100% klanttevredenheid. Onze service gaat vaak verder dan u verwacht. 

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid 

Het is verstandig om minstens één keer in het jaar uw dakgoten te laten reinigen. Dit is handig om te doen omdat u dan problemen kunt voorkomen als dakgoot lekkages binnenhuis, verstopping van de regenpijpen, overstroming van de goten en kapotte dakgoten. Dakgoten verzamelen het hele jaar door veel vuil als pannen gruis, bladeren, takjes en vallend mos van het dak. Het is belangrijk dat dit gereinigd wordt. Om groene aanslag en dofheid van het kunststof te is voorkomen, is het raadzaam om dakgoten jaarlijks te behandelen. Zo krijgt vuil minder kans om zich te hechten aan het kunststof. 

Bij Schoonmaakspecialist Friesland stellen wij alles in het werk om van u een tevreden klant te maken en dat ook zo te houden. Wij streven naar een langdurige reacties met onze klanten en gaan niet voor korte termijn gewin. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.