Diensten

Glasbewassing in Friesland
Glasbewassing in Friesland
Een glazenwasser levert schone en heldere ramen. Dit een belangrijke bijdrage aan de uitstraling van uw woonhuis, bedrijfspand of winkel. Uw bedrijfspand is tenslotte uw visitekaartje. Wij zijn als Glazenwasser gevestigd in Friesland maar komen ook graag elders op locatie. Ramen en Glazen kunnen op vele manieren gewassen worden. Van heel hoog tot op de begane grond. Bel ons, wij zoeken voor u de beste oplossing.
Meer lezen
Glas in lood ramen wassen
Glas in lood ramen wassen
Het wassen van glas in lood ramen en venster is een lastig klus. Het wassen van glas in lood ramen moet met veel zorg gebeuren. Mijn glazenwassersbedrijf heeft veel ervaring in het wassen van glas en vensters met glas en lood ramen. Glas in lood ramen en vensters worden gewassen door middel van telescopische bewassing. Met telescopische bewassing kunnen wij ook op de slecht bereikbare plaatsen komen. Ik stem met u de juiste methode af.
Meer lezen
Reinigingsbedrijf voor dakgoten in Friesland
Reinigingsbedrijf voor dakgoten in Friesland
Het is verstandig is om minstens 1 keer in het jaar de dakgoten te reinigen. U wilt problemen voorkomen zoals; dakgoot lekkages binnenhuis, verstopping regenpijpen, overstroming van de goten en kapotte dakgoten. Goten verzamelen het hele jaar door veel vuil als pannen gruis, bladeren, takjes en vallend mos van het dak.
Meer lezen
Hogedruk reiniging van muren
Hogedruk reiniging van muren
Regen, vocht zorgen voor aanslag op muren en vervuilen zo de muren van uw huis en bedrijfspand. Het verwijderen van groene aanslag, mos en vuil kan door de muren te reinigen met een hoge druk reiniger. Wanneer de muren gereinigd zijn, zien ze er weer uit als nieuw. Netjes en schoon! Door het regelmatig laten reinigen en impregneren van muren houdt u deze muren in goede conditie en ziet uw bedrijf of woning er netjes uit.
Meer lezen
Gevelreiniging bedrijven en woningen
Gevelreiniging bedrijven en woningen
Wilt u de gevel van uw bedrijfspand of woning laten reiniging? Uiteraard wilt u dat uw bedrijfspand of uw woning er schoon en netjes uit zien maar weet u dat het regelmatig laten reinigen van de gevel van uw bedrijfspand of woning de levensduur van gevelmateriaal of verf aanzienlijk verlengd? Wanneer onze professionals uw gevels regelmatig reinigen, bespaart u veel kosten op schilderwerk of andere ander gevelmateriaal.
Meer lezen
Bedrijfspand laten reinigen
Bedrijfspand laten reinigen
Uw wilt vast dat uw bedrijfspand een nette en schone uitstraling heeft. Regenwater, statische elektriciteit en vervuiling zorgen ervoor dat de gevels van uw bedrijfspand of bedrijfsloods grauw en vies worden. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het telescopisch reinigen van bedrijfspanden tot 12 meter hoogte. Uiteraard willen wij ook voor u de gevel van uw bedrijfspand reinigen. Ik kom bij u langs om uw bedrijfspand te bekijken en kan voor u een nette offerte maken.
Meer lezen
Zonnepanelen laten reinigen
Zonnepanelen laten reinigen
Zonnepanelen liggen vaak op een dak of een op een hoogte waar u zelf slecht bij kunt. Het reinigen van zonnepanelen is dus vaak een lastige klus. Maar weet u dat de reiniging van zonnepanelen u per jaar 15 tot 20 procent meer rendement oplevert? Laat uw zonnepanelen dus 1 keer per jaar reinigen. In de meeste gevallen kan dit prima uit. Bel mij, vertel mij uw situatie en ik zorg voor een nette offerte voor het reinigen van uw zonnepanelen.
Meer lezen
Jaarlijkse schoonmaak van uw woning of bedrijf
Jaarlijkse schoonmaak van uw woning of bedrijf
THOC Total outside Houseclean. Ook biedt LapServiceOzinga deze service aan, dit houd in dat 1 maal per jaar uw woning/bedrijf grondig wordt schoongemaakt.
Meer lezen
Telescopische Bewassing
Telescopische Bewassing
Het telescopisch glasbewassen is het nieuwe veilige alternatief voor ladders, hoogwerkers en moeilijk bereikbare plaatsen.
Meer lezen
Kunststof Kozijnen/Dakgoten in de was zetten
Kunststof Kozijnen/Dakgoten in de was zetten
Om groene aanslag, dofheid van het kunststof te voorkomen, is het raadzaam om het jaarlijks te behandelen, zo dat vuil minder kans krijgt om te hechten op het kunststof.
Meer lezen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat !