Schoonmaakbedrijf Friesland dat is Schoonmaakspecialist Friesland 

Schoonmaakspecialist Friesland is uw specialist in glasbewassing voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Friesland. Wij zijn een klein bedrijf dat veel waarde hecht aan klanttevredenheid. Als kleine onderneming zijn wij ons er van bewust dat we afhankelijk zijn van onze klanten, daarom houden wij deze graag tevreden. Onze diensten zijn uitgebreid, zo maken we meer schoon dan alleen de ramen. 

Heeft u een vast schoonmaakbedrijf nodig dat regelmatig uw bedrijf netjes en schoon houdt? Kies dan voor Schoonmaakspecialist Friesland. Bij ons heeft u altijd dezelfde glazenwassen en is er altijd één aanspreekpunt. Zo zorgen wij dat de communicatie duidelijk en helder blijft. De klant is koning! Wij gaan niet voor korte termijn gewin, maar streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Ook als u uw huis netjes en schoon wilt houden, kunt u bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar komen ook graag elders. 

Meer dan alleen glazenwassen 

Schoonmaakspecialist Friesland doet niet alleen glazen wassen. Bij ons kunt u ook uw glas in lood ramen laten wassen. Dit is best een lastige klus, maar onze glazenwassers hebben hier ervaring in. Ook reinigen wij dakgoten, gebruiken we de hogedrukspuit om de muren te reinigen, doen we gevelreiniging bij bedrijven en woningen en reinigen we zonnepanelen. Het is verstandig om minstens één keer per jaar de dakgoten te reinigen en door regelmatig reinigen van uw muren, houdt u ze in goede conditie. 

Of u nu hele hoge ramen heeft of ramen tot aan de grond, dat maakt voor ons niet uit. Wij reinigen alle ramen, hoog of laag. Heeft u interesse of wilt u uw glazen vaker laten wassen door ons? Neem dan even contact met ons op en dan kunnen we hier iets over afspreken. Voor vragen kunt u ook altijd even bellen, wij helpen u graag verder.